Hvor kan man købe billige eos?

Shopping på nettet

Hej piger!

Jeg har fået mange henvendelser om jeg kender nogle gode shopping steder på nettet, som både kan være dyrt men også billigt. Men som er 100% ægte, hvor man blandt andet ikke får told også videre, da jeg kun vil linke til danske hjemmesider her på nettet. Det vil både være makeup, tøj også videre. Håber til jer der havde spurgt kan bruge det til noget! Da jeg har gjort det for jeres skyld 🙂

Nelly.dk

Billigvoks.dk

Zalando.dk

Smartgirl.dk

Superlove.dk

Thebodyshop.dk

Billigparfume.dk

Phonewear.dk

X2nails.dk

 

1

  • Alberte

    Tusind tak! Jeg kunne virkelig godt bruge det til noget, jeg har allerede bestilt noget fra billigvoks og Zalondo <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor kan man købe billige eos?